Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
26.10.2022
Kolagenový gel na vrásky
NOVINKA BUDETE NADŠENI !!!     Přípravek obsahující dvě cíleně vybrané aktivní látky, ASC III a Kalpariane, které ovlivňují tvorbu nejkvalitnějš... číst celé
12.06.2021
Limitovaná edice 30 let Ryoru
Limitovaná edice s vůní grepu a černého rybízu     Ryor slaví 30. narozeniny. Víte vůbec jak vznikl název Ryor?   Jedná se o zkratku první použité ... číst celé
15.04.2020
RYOR limitovaná edice šeřík
Jemná vůně šeříku osvěží mysl a navodí pocit relaxace. Při sprchování odstraňte odumřelé kožní buňky cukrovým peelingem s vůní šeříku, výsledkem bu... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
21.05.2022
Nejlepší ochrana před sluncem "KLOBOUK"
Už sami tuaregové po mnoho staletí vědí, že pohybovat se celý den na slunci jde pouze s pořádnou ochranou hlavy před slunečním zářením. číst celé
22.10.2020 RYOR
3 tipy jak na problematickou pleť
Mastná pleť, akné, pupínky… Cože? Jen 3 tipy na to, jak se starat o problematickou pleť? Copak je to tak jednoduché? číst celé
15.04.2020 RYOR
Chytni bronz ! Letos to už určitě vyjde !
Teplé letní paprsky, které vás hladí po těle. Lehký vánek vás hladí po těle a ochlazuje. Nebo když si na chalupě při odpoledním slunci čtete knížku. ... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. 

náš facebook

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Dana Chvojková, se sídlem Náměstí 14, 25763 Trhový Štěpánov, IČ 67429637 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou  předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nejlepší ochrana před sluncem  "KLOBOUK"
21.05.2022
Nejlepší ochrana před sluncem "KLOBOUK"
Už sami tuaregové po mnoho staletí vědí, že pohybovat se celý den na slunci jde pouze s pořádnou ochranou hlavy před slunečním zářením. číst celé
3 tipy jak na problematickou pleť
22.10.2020 RYOR
3 tipy jak na problematickou pleť
Mastná pleť, akné, pupínky… Cože? Jen 3 tipy na to, jak se starat o problematickou pleť? Copak je to tak jednoduché? číst celé
Chytni bronz !  Letos to už určitě vyjde !
15.04.2020 RYOR
Chytni bronz ! Letos to už určitě vyjde !
Teplé letní paprsky, které vás hladí po těle. Lehký vánek vás hladí po těle a ochlazuje. Nebo když si na chalupě při odpoledním slunci čtete knížku. ... číst celé
Jaký materiál na svetr?
Jaký materiál na svetr?
Rozhodli jste si uplést svetr nebo uháčkovat tuniku a nevíte jaký materiál zvolit? Možná vám pomůže můj stručný přehled. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.
Kde nás najdete

Komenského 1685, 25801 Vlašim

Kde nás najdete

Náměstí 14, 25763 Trhový Štěpánov

 

 

 

 
Kontakty
ladanashop.cz
Lada Janková, Dana Chvojková
(Po-Pá, 8-17 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz