Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
09.03.2020
Velikonoční jarmark na Spolkáči ve Vlašimi
v sobotu 4.dubna od 13:00 hod na zahradě Spolkového domu ve Vlašimi číst celé
12.10.2019
Spustili jsme nový LaDanaShop.cz
Přávě jsme pro Vás rozběhli nový e-shop LaDanaShop.cz. Nabízí nové možnosti a moderní vzhled. Naše široká a bohatá nabídka zaujme jistě každého. V sor... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Jaký materiál na svetr?
Rozhodli jste si uplést svetr nebo uháčkovat tuniku a nevíte jaký materiál zvolit? Možná vám pomůže můj stručný přehled. číst celé
23.11.2019 Play-Doh
Play-Doh plastelínu milují všichni ...
Plastelína Play-Doh je pro děti bezpečná, nešpinící, nelepící modelína. Velkou výhodou, kterou ocení především rodiče je, že nezanechává žádné mastné ... číst celé
03.11.2019 RYOR
Jak krém chrání před zimou?
Pleť v zimě trpí. Jako bez legrace, to není poplašná zpráva, to je fakt. A má k tomu dva důvodu – při pobytu venku je vystavena chladu, mrazu a nepříz... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. 

náš facebook

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Lada Janková, se sídlem Nad Řekou 1824, 25801 Vlašim, IČ 74888960 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou  předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jaký materiál na svetr?
Jaký materiál na svetr?
Rozhodli jste si uplést svetr nebo uháčkovat tuniku a nevíte jaký materiál zvolit? Možná vám pomůže můj stručný přehled. číst celé
Play-Doh plastelínu milují všichni ...
23.11.2019 Play-Doh
Play-Doh plastelínu milují všichni ...
Plastelína Play-Doh je pro děti bezpečná, nešpinící, nelepící modelína. Velkou výhodou, kterou ocení především rodiče je, že nezanechává žádné mastné ... číst celé
Jak krém chrání před zimou?
03.11.2019 RYOR
Jak krém chrání před zimou?
Pleť v zimě trpí. Jako bez legrace, to není poplašná zpráva, to je fakt. A má k tomu dva důvodu – při pobytu venku je vystavena chladu, mrazu a nepříz... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.
Kde nás najdete

Komenského 1685, 25801 Vlašim

Kde nás najdete

Náměstí 14, 25763 Trhový Štěpánov

 

 

 

 
Kontakty
ladanashop.cz
Lada Janková, Dana Chvojková
(Po-Pá, 8-17 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz