Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
15.04.2020
RYOR limitovaná edice šeřík
Jemná vůně šeříku osvěží mysl a navodí pocit relaxace. Při sprchování odstraňte odumřelé kožní buňky cukrovým peelingem s vůní šeříku, výsledkem bu... číst celé
12.10.2019
Spustili jsme nový LaDanaShop.cz
Přávě jsme pro Vás rozběhli nový e-shop LaDanaShop.cz. Nabízí nové možnosti a moderní vzhled. Naše široká a bohatá nabídka zaujme jistě každého. V sor... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
22.10.2020 RYOR
3 tipy jak na problematickou pleť
Mastná pleť, akné, pupínky… Cože? Jen 3 tipy na to, jak se starat o problematickou pleť? Copak je to tak jednoduché? číst celé
15.04.2020 RYOR
Chytni bronz ! Letos to už určitě vyjde !
Teplé letní paprsky, které vás hladí po těle. Lehký vánek vás hladí po těle a ochlazuje. Nebo když si na chalupě při odpoledním slunci čtete knížku. ... číst celé
Jaký materiál na svetr?
Rozhodli jste si uplést svetr nebo uháčkovat tuniku a nevíte jaký materiál zvolit? Možná vám pomůže můj stručný přehled. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. 

náš facebook

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Lada Janková, se sídlem Nad Řekou 1824, 25801 Vlašim, IČ 74888960 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

3 tipy jak na problematickou pleť
22.10.2020 RYOR
3 tipy jak na problematickou pleť
Mastná pleť, akné, pupínky… Cože? Jen 3 tipy na to, jak se starat o problematickou pleť? Copak je to tak jednoduché? číst celé
Chytni bronz !  Letos to už určitě vyjde !
15.04.2020 RYOR
Chytni bronz ! Letos to už určitě vyjde !
Teplé letní paprsky, které vás hladí po těle. Lehký vánek vás hladí po těle a ochlazuje. Nebo když si na chalupě při odpoledním slunci čtete knížku. ... číst celé
Jaký materiál na svetr?
Jaký materiál na svetr?
Rozhodli jste si uplést svetr nebo uháčkovat tuniku a nevíte jaký materiál zvolit? Možná vám pomůže můj stručný přehled. číst celé
Play-Doh plastelínu milují všichni ...
23.11.2019 Play-Doh
Play-Doh plastelínu milují všichni ...
Plastelína Play-Doh je pro děti bezpečná, nešpinící, nelepící modelína. Velkou výhodou, kterou ocení především rodiče je, že nezanechává žádné mastné ... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.
Kde nás najdete

Komenského 1685, 25801 Vlašim

Kde nás najdete

Náměstí 14, 25763 Trhový Štěpánov

 

 

 

 
Kontakty
ladanashop.cz
Lada Janková, Dana Chvojková
(Po-Pá, 8-17 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz